Δώρο για κάθε περίσταση και στην τιμή που θέλετε.

Όροι Χρήσης – Επιστροφές  Γενικές Πληροφορίες

Σας καλωσορίζουμε στο Ηλεκτρονικό μας κατάστημα Doroepiloges.gr

Η εταιρεία Doroepiloges με έδρα στην οδό Λασιθίου 17 στον Άγιο Δημήτριο 17341, Αθήνα, Αττικής. είναι στην διάθεση σας καθημερινά στο τηλέφωνο
694 6007914 (ώρες καταστημάτων) και μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@doroepiloges.gr

Η προβολή, παρουσίαση, πώληση, μεταφορά-αποθήκευση, παράδοση και τυχόν επιστροφή των προϊόντων μας που προβάλλονται στην παρούσα ιστοσελίδα καθώς και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και η ασφάλεια των συναλλαγών σας διέπονται από τους παρόντες όρους χρήσης, τους οποίους σας καλούμε να διαβάσετε πριν από την πλοήγηση σας στο Doroepiloges.gr και την πραγματοποίηση των αγορών σας.

Η πλοήγησή σας στο Doroepiloges.gr καθώς και η πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής ή επικοινωνίας με την εταιρεία μας σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης από εσάς.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανανεώσει ή αναβαθμίσει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη/καταναλωτή/επισκέπτη/μέλους του Doroepiloges.gr (συνολικά ή διαζευκτικά):
α) μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων χρήσης,
β) μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου του Doroepiloges.gr και
γ) μέρος ή το σύνολο της εξωτερικής εμφάνισης (interface), της δομής ή της σύνθεσης (configuration) του Doroepiloges.gr καθώς και των τεχνικών του προδιαγραφών.

Επίσης η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη/καταναλωτή/επισκέπτη/μέλους του Doroepiloges.gr να ματαιώσει, να αναστείλει ή να τερματίσει τη λειτουργία του Doroepiloges.gr

Ο χρήστης, καταναλωτής ή μέλος του Doroepiloges.gr αναγνωρίζει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλα τα ανωτέρω με μόνη την πλοήγηση ή και χρήση των υπηρεσιών του Doroepiloges.gr.

Το Doroepiloges.gr δεσμεύεται να προστατεύει την ιδιωτικότητα σας.

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα Doroepiloges.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία.

Προσωπικά δεδομένα χρειάζεται να μας δώσετε μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων, για την εκπλήρωσή της.
Το παρόν γνωστοποιεί ποιες πληροφορίες συλλέγουμε για εσάς, όταν επισκέπτεστε το Doroepiloges.gr και περιγράφει πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες.

Η πολιτική μας είναι να διατηρούμε τα στοιχεία που συλλέγουμε από το site μας απολύτως εμπιστευτικά και να τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για εσωτερικούς σκοπούς της εταιρίας.

Δεν μοιραζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες με οποιαδήποτε άλλο μέλος / όμιλο.

Χρήση των προσωπικών σας στοιχείων
Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε σε αυτό το Site θα χρησιμοποιηθούν για να διασφαλίσουμε τις υπηρεσίες που ζητήσατε. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να παρέχουμε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το προϊόν που χρησιμοποιείτε, συμπεριλαμβανομένων χρήσιμων ενημερώσεων και γνωστοποιήσεων.
Επιπλέον μπορεί να σας στείλουμε πληροφορίες για άλλα προϊόντα και άλλες υπηρεσίες του doroepiloges.gr, μόνο και εφόσον έχετε εγγραφεί στην υπηρεσία μας ενημερωτικών μηνυμάτων “newsletter”.

Υπεύθυνος της επεξεργασίας των δεδομένων σας είναι ο  Ισκερλέτ Δημήτριος με έδρα δραστηριότητας τον Άγιο Δημήτριο Αττικής, οδός Λασιθίου 17.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, διευκρίνιση ή νομική απαίτηση επί των προσωπικών σας δεδομένων μπορείτε να επικοινωνήσετε οποιαδήποτε στιγμή αποστέλλοντας αίτημα στην ανωτέρω διεύθυνση ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@doroepiloges.gr

Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα στοιχεία σας μέσω της σύνδεσής σας στον λογαριασμό σας, αλλά και επικοινωνώντας μαζί μας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση contact@doroepiloges.gr

Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε ή να τροποποιήσουμε τα στοιχεία σας, για οποιονδήποτε λόγο.

Πρωτού διενεργήσουμε οποιοδήποτε αίτημα σχετικά με τα προσωπικά σας στοιχεία, θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας.

Παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι τα δικαιώματά σας αυτά δεν θα εφαρμόζονται όταν απαιτείται εκ του νόμου να φυλάσσουμε τα δεδομένα σας, όταν υπάρχει υποχρέωση από σύμβαση που πρέπει να εκπληρωθεί ή όπου τα δεδομένα σας σχετίζονται με ένδικη διαφορά.

Σε κάθε περίπτωση όταν δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε αίτημά σας , θα σας παρέχουμε έγγραφες εξηγήσεις.

Τρόποι Πληρωμής
Η επιχείρηση μας, σας παρέχει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους:

Με Πιστωτική κάρτα – Χρεωστική κάρτα:

Με δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων 
καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron και την ασφάλεια συναλλαγών του ασφαλούς περιβάλλοντος πληρωμών της Eurobank.

Με αντικαταβολή:
Όταν παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας εξοφλείτε στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφοράς με μετρητά και ισχύει για συναλλαγές εντός Ελλάδας. Τα φορολογικά έντυπα (απόδειξη) θα τα βρείτε στο εξωτερικό μέρος της συσκευασίας, πίσω από το voucher της εταιρείας ταχυμεταφορών.

Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται στα 2 ευρώ και δεν εκπίπτει στην περίπτωση δωρεάν μεταφορικών για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης:
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα λάβετε την επιβεβαίωση αυτής, καθώς επίσης και τους λογαριασμούς που μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας, στις τράπεζες Εθνκή, Alpha Bank και Eurobank.

Αφού καταθέσετε το ποσό που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας και το νούμερο της παραγγελίας σας (παρακαλούμε σημειώσατε πως θα πρέπει να κατατεθεί το ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας), θα πρέπει να μας ενημερώσετε σχετικά (είτε μέσω τηλεφώνου -6946007914-  ή και με ηλεκτρονικό μήνυμα -contact@doroepiloges.gr-) και εμείς θα προχωρήσουμε άμεσα στην αποστολή της παραγγελίας σας, ενημερώνοντάς σας ανάλογα.

Παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα.
Κάντε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και παραλάβετε τα προϊόντα σας από τα κεντρικά γραφεία μας. Θα ενημερώνεστε για την παραλαβή τηλεφωνικά ή μέσω e-mail από το αρμόδιο τμήμα. (Καθημερινές από 10:00 – 17:00) στη Λασιθίου 17,Άγιος Δημήτριος ,17341, Αττική Τηλ: 6946007914.

Δυνατότητα Επιστροφής

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, με την ίδια συσκευασία που σας παραδόθηκε, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε αποστείλετε μας e-mail στο contact@doroepiloges.gr ή ενημερώστε τηλεφωνικά στο 6946007914.

Ερωτήσεις
Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με το παρόν ή ανησυχία σχετικά με τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας.

Αντιπετώπιση Παραπόνων
Εάν δεν μέινατε ευχαριστημένοι απο τις υπηρεσίες μας βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι στέλνοντας σχετική αναφορά στο contact@doroepiloges.gr!