Scroll Top

Όροι Χρήσης – Επιστροφές  Γενικές Πληροφορίες

Σας καλωσορίζουμε στο Ηλεκτρονικό μας κατάστημα Doroepiloges.gr

Η εταιρεία Doroepiloges με έδρα στην οδό Πολυνείκους 47 στον Άγιο Δημήτριο 17341, Αθήνα, Αττικής, είναι στη διάθεση σας καθημερινά στο τηλέφωνο 210 2201103 (ώρες καταστημάτων) και μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση cs @ doroepiloges.gr.

Η προβολή, παρουσίαση, πώληση, μεταφορά-αποθήκευση, παράδοση και τυχόν επιστροφή των προϊόντων που προβάλλονται στην παρούσα ιστοσελίδα καθώς και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και η ασφάλεια των συναλλαγών σας διέπονται από τους παρόντες όρους χρήσης, τους οποίους σας καλούμε να διαβάσετε πριν από την πλοήγηση σας στο Doroepiloges.gr και την πραγματοποίηση των αγορών σας.

Όροι Χρήσης – Επιστροφές  Γενικές Πληροφορίες

Η εταιρεία με διακριτό τίτλο doroepiloges,  ΑΦΜ 038304596,  αριθμό ΓΕΜΗ: 129353201000,  με έδρα  στην οδό Πολυνείκους 47 στον Άγιο Δημήτριο 17341,  Αθήνα,  Αττικής σας ενημερώνει και αποδέχεστε από μέρους σας με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου χρήσης των υπηρεσιών του συγκεκριμένου διαδικτυακού τόπου.  Σαν επισκέπτης/χρήστης οφείλετε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνείτε, δεν θα κάνετε χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του.

Η περιήγηση και χρήση των υπηρεσιώ στον διαδικτυακού τόπο, που παρέχονται στον επισκέπτη/χρήστη γίνεται με τη σύμφωνη γνώμη του και προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη/χρήστη, αποδοχή των όρων χρήσης αυτών.

Ως επισκέπτης / χρήστης συμφωνείτε επίσης, ότι θα ελέγχετε το περιεχόμενο των όρων χρήσης του διαδικτυακού τόπου περιοδικά για ενδεχόμενες αλλαγές.

Σε κάθε αλλαγή θα υπάρχει αναφορά στην σχετική σελίδα όρων χρήσης στο κάτω μέρος της σελίδας μια αντίστοιχη χρονοσήμανση προς διευκόλυνση σας.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η κατά το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, doroepiloges.gr, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες και επισκέπτες, να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας, καθώς και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά.

Η προβολή, παρουσίαση, πώληση, μεταφορά-αποθήκευση, παράδοση και τυχόν επιστροφή των προϊόντων μας που προβάλλονται στην παρούσα ιστοσελίδα, καθώς και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και η ασφάλεια των συναλλαγών σας διέπονται από τους παρόντες όρους χρήσης, τους οποίους σας καλούμε να διαβάσετε πριν από την πλοήγηση σας στο doroepiloges.gr και την πραγματοποίηση των αγορών σας.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανανεώσει ή αναβαθμίσει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη/επισκέπτη/μέλους του doroepiloges.gr (συνολικά ή διαζευκτικά):

  • μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων χρήσης,
  • μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου του dgr και
  • μέρος ή το σύνολο της εξωτερικής εμφάνισης (web interface), της δομής ή της σύνθεσης (configuration) καθώς και των τεχνικών του προδιαγραφών του dgr.

Όλος ο σχεδιασμός των ιστοσελίδων του διαδικτυακού τόπου, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτού, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας μας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού δικαίου, του Ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Ο χρήστης του doroepiloges.gr αναγνωρίζει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλα τα ανωτέρω από την στιγμή που επιλέγει την πλοήγηση ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του doroepiloges.gr.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΧΩΡΟ

Η περιήγηση σας στον διαδικτυακό χώρο, doroepiloges.gr, προστατεύεται μέσω της ασφαλούς επικοινωνίας που παρέχει το πρωτόκολλο SSL.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση διαδικτυακών τόπων (websites) στους διαδικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων επικοινωνίας μεταξύ των διαδικτυακών χρηστών και των διαδικτυακών εξυπηρετητών (web servers).

Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη (client) και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους.

Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας μας και να πραγματοποιηθούν παραγγελίες των προϊόντων της, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων του πελάτη.

Το doroepiloges.gr δεσμεύεται να προστατεύει την ιδιωτικότητα σας, μπορείτε να ενημερωθείτε πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία στην Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Για τηλεφωνική παραγγελία, η επικοινωνία με το doroepiloges.gr μπορεί να γίνει καθημερινά στο τηλέφωνο210 2201103 (ώρες καταστημάτων) και μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση cs @ doroepiloges.gr.

Για την πραγματοποίηση της παραγγελίας, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής), τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο), ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail).

Τα δεδομένα αυτά τα επεξεργάζεται η εταιρεία, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που δόθηκε από τον πελάτη ή για τον λόγο επικοινωνίας και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της εταιρείας μας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής, η οποία γίνεται αποκλειστικά από το σύστημα της τράπεζας.

Η εταιρεία μας κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με:

  • την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας
  • για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση
  • για να διασφαλίσουμε τις υπηρεσίες που ζητήσατε.
  • Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να παρέχουμε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το προϊόν που χρησιμοποιείτε, συμπεριλαμβανομένων χρήσιμων ενημερώσεων και γνωστοποιήσεων που αφορούν το προϊόν.
  • Επιπλέον μπορεί να σας στείλουμε πληροφορίες για άλλα προϊόντα και άλλες υπηρεσίες του doroepiloges.gr, ειδικές προσφορές και νέα μας μόνο και εφόσον έχετε εγγραφεί στην υπηρεσία μας ενημερωτικών μηνυμάτων “newsletter”.

Σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, για να ασκήσετε τα δικαιώματα σας όπως  αίτημα πρόσβασης σε όλα τα στοιχεία που έχουμε μπορείτε να επικοινωνήσετε οποιαδήποτε στιγμή αποστέλλοντας αίτημα στην ανωτέρω διεύθυνση ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση dpo @ doroepiloges.gr

Προτού διενεργήσουμε οποιοδήποτε αίτημα σχετικά με τα προσωπικά σας στοιχεία, θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας.

Παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι τα δικαιώματά σας αυτά δεν θα εφαρμόζονται όταν απαιτείται εκ του νόμου να φυλάσσουμε τα δεδομένα σας, όταν υπάρχει υποχρέωση από σύμβαση που πρέπει να εκπληρωθεί ή όπου τα δεδομένα σας σχετίζονται με ένδικη διαφορά.

Σε κάθε περίπτωση όταν δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε αίτημά σας , θα σας παρέχουμε έγγραφες εξηγήσεις.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Οι παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος doroepiloges.gr αποτελούν συνάψεις σύμβασης πωλήσεως εξ αποστάσεως, οι οποίες διέπονται από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994 (όπως αυτός ισχύει σήμερα) και των τροποποιήσεων που αναφέρονται στο ΠΔ 131/2003 (ΦΕΚ Α’ 116/16.05.2003) και την Απόφαση 31619 ΦΕΚ 969/22.3.2017 καθώς και της προσαρμογής της Ελληνικής νομοθεσίας προς την Οδηγία 2011/83/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2011, σχετικά με τα δικαιώματα των καταναλωτών, τη τροποποίηση της οδηγίας 93/13/ΕΟΚ του Συμβουλίου και της οδηγίας 1999/44/ ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και τη κατάργηση της οδηγίας 85/577/ΕΟΚ του Συμβουλίου και της οδηγίας 97/7/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, η οποία δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με αριθμό L 304 της 22.11.2011 όπως αυτή τέθηκε σε ισχύ από την 13/06/2014.

Ο χρήστης έχει δικαίωμα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (εφόσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος ηλικίας και δε τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης).

Παραγγελίες μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν από νόμιμους εκπροσώπους νομικών προσώπων.

Η εταιρεία μας, επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αξιώσει την επιστροφή από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελιών που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

Παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα.

Η παραγγελία σας μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά και να  παραλάβετε τα προϊόντα σας από τα κεντρικά γραφεία μας.  Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με την παραλαβή από την έδρα μας, τόσο με μετρητά αλλά και με  χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας.

Για την παραλαβή από την έδρα μας, θα προηγηθεί τηλεφωνική ή έγγραφη επικοινωνία από το αρμόδιο τμήμα.  Οι παραλαβές γίνονται από Δευτέρα έως και Σάββατο και στη συμφωνηθήσα ώρα, από την οδό Πολυνείκους 47, Άγιος Δημήτριος, 17341, Αττική Τηλ: 21 0220 1103.

Δυνατότητα Επιστροφής

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο και εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, με την αρχική τους συσκευασία άθικτη και χωρίς ζημιές, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του.  Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές μας συσκευασμένα ανά περίπτωση, ή και όχι.  Πριν την αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται αυστηρώς έλεγχος. Στην περίπτωση που παρατηρηθεί κάποιο ελλάτωμα και δεν υπάρχει δεύτερο ίδιο προϊόν, θα υπάρξει άμεση ενημέρωση.

Σε περίπτωση που στα παραδιδόμενα προϊόντα αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν, διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής και αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής.  Στην περίπτωση επιστρεφώμενου ελαττωματικού προϊόντος που δεν υπάρχει έταιρο για αντικατάσταση, θα σας γίνεται επιστροφή των χρημάτων σας, αφού όμως λάβουμε πίσω το ελαττωματικό προϊόν και ελεγχθεί για το ελάττωμά του.

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών τότε η εταιρεία μας δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή αντικατάσταση προϊόντος.

Σε κάθε περίπτωση το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Εκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται με την πολιτική επιστροφών, αναγνωρίζονται σε κάθε περίπτωση όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους καταναλωτές από τις υπάρχουσες διατάξεις και τους νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης, καθώς και οποιοδήποτε δικαίωμα προκύπτει σε σχέση με τους όρους εγγύησης των προϊόντων.

Για τις επιστροφές θα πρέπει ή να μας  αποστείλετε  e-mail στο cs@doroepiloges.gr ή να μας ενημερώστε τηλεφωνικά στο

21 0220 1103.

Η επικοινωνία πρίν από επιστροφή είναι σημαντική για να μπορέσουμε να σας καθοδηγήσουμε και να σας βοηθήσουμε και να αποφευχθούν άσκοπες χρεώσεις.

Ακύρωση παραγγελίας

Αν για οποιονδήποτε λόγο, μετά την τοποθέτηση μίας παραγγελίας, θα θέλατε να προβείτε σε ακύρωση αυτής, θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα τηλεφωνικά στο 210 2201103 ή να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση cs @ doroepiloges.gr.  Όταν η παραγγελία σας ετοιμάζεται για αποστολή θα λάβετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και την φορολογική σας απόδειξη.  Σ’αυτό το σημείο, δεν μπορεί να γίνει ακύρωση.

Στην περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας, που έχει προηγηθεί όμως η πληρωμή της, θα σας επιστρέφεται και το σύνολο της πληρωμής σας.

Αν η ακύρωση έχει γίνει όμως, αφού έχουν σταλεί τα προϊόντα, υπάρχει περίπτωση να χρεωθείτε με τα μεταφορικά έξοδα.

Ερωτήσεις

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με το παρόν ή απορία σχετικά με τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας.

Αντιμετώπιση Παραπόνων

Εάν δεν μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι στέλνοντας σχετική αναφορά στο

cs @ doroepiloges.gr!

Τελευταία Ενημέρωση / Αναθεώρηση

Ιούνιος 2023