Δώρο για κάθε περίσταση και στην τιμή που θέλετε.

  • Αντικαταβολή:  Γίνεται η αποστολή της παραγγελίας σας και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παράδοση στον ταχυμεταφορέα.  Το κόστος της αντικαταβολής είναι ξεχωριστή υπηρεσία αξίας 2,00€ (σε περίπτωση δωρεάν αποστολής, δεν εκπίπτει το κόστος της αντικαταβολής).
  • Πιστωτική κάρτα – Χρεωστική κάρτα:  Με δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών με την ασφάλεια συναλλαγών της Eurobank.
  • Μετρητοίς:  Παραλαμβάνοντας οι ίδιοι την παραγγελία σας χωρίς κόστος μεταφορικών, από Λασιθίου 17, Άγιος Δημήτριος.  Πριν την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα σας ενημερώσουμε με ηλεκτρονικό μήνυμα ή SMS.
  • Κατάθεση:  Με κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας, στην τράπεζα που σας εξυπηρετεί (Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank, Εθνική).  Θα λάβετε τους λογαριασμούς των τραπεζών στο μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.  Όταν πραγματοποιήσετε την πληρωμή, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε ανάλογα στέλνοντάς μας το αντίγραφο της πληρωμής μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (contact@doroepiloges.gr).    Τυχόν έξοδα εμβασμάτων μεταξύ διαφορετικών τραπεζών επιβαρύνουν εξ΄ ολοκλήρου τον πελάτη και για τις δύο τράπεζες (επιλογή OUR).