Τρόποι Αποστολής

Οι αποστολές των δεμάτων γίνονται σε 1 έως 3 ημέρες (ανάλογα την ώρα και την ημέρα της παραγγελίας σας, μπορεί να γίνει και την ίδια ημέρα).  Τα δέματα διανέμονται στην Αττική από την εταιρεία FIS courier και εκτός Αττικής με την εταιρεία ACS courier.

  • Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες αξίας 50,00€ και άνωΓια παράδοση σε δυσπρόσιτες περιοχές θα προηγηθεί επικοινωνία ανάλογα του όγκου του δέματος.
  • Εντός Αττικής έως και 2 κιλά τα έξοδα αποστολής είναι 1,90€.  Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 1,10 ευρώ / κιλό.
  • Εκτός Αττικής έως και 2 κιλά τα έξοδα αποστολής είναι 2,90€.  Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 1,30 / κιλό.  Σε περίπτωση που η περιοχή παράδοσης χαρακτηρίζεται από την εταιρεία ταχυμεταφορών, ως δυσπρόσιτη, θα προηγηθεί επικοινωνία για τυχόν επιπλέον κόστος σχετικά με τα έξοδα αποστολής.  Στην περίπτωση δυσπρόσιτης περιοχής, μπορεί να γίνει παραλαβή του δέματος από τα γραφεία της ACS courier, με χρέωση το βασικό κόστος μέχρι 2κιλά, δηλαδή 2,90€.
  • Παραλαβή από την έδρα μας, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για ημέρα και ώρα παραλαβής.  Αν είστε κοντά μας και σας εξυπηρετεί η παραλαβή από την έδρα μας, απλά καλέστε μας στο 2102201103 για να κανονίσουμε πότε θα σας εξυπηρετούσε να περάσετε.
  • Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται «δυσπρόσιτες» από την εταιρεία ταχυμεταφορών, τα έξοδα αποστολής έως 2 κιλά για παράδοση «κατ’ οίκον» είναι 7,40€.  Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 1,30 / κιλό.
  • Στην περίπτωση ογκώδους δέματος, θα ενημερώνεστε ανάλογα για τα έξοδα αποστολής, πριν την ολοκλήρωση αυτής.
  • ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Το κόστος αντικαταβολής, το οποίο ανέρχεται στα 2,00€ δεν εκπίπτει στην περίπτωση της «δωρεάν αποστολής».

Ακύρωση Παραγγελίας
Σε περίπτωση που θα θέλατε την ακύρωση της παραγγελίας σας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε άμεσα ηλεκτρονικό μήνυμα στο cs@doroepiloges.gr και να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2102201103.  Η ακύρωση μπορεί να γίνει μέχρι και πριν τη στιγμή της αποστολής της παραγγελίας σας.