Δώρο για κάθε περίσταση και στην τιμή που θέλετε.

Οι αποστολές των δεμάτων γίνονται σε 1 έως 3 ημέρες (ανάλογα την ώρα και την ημέρα της παραγγελίας σας, μπορεί να γίνει και την ίδια ημέρα).  Τα δέματα διανέμονται στην Αττική από την εταιρεία FIS courier και εκτός Αττικής με την εταιρεία ACS courier.

        Λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών του τελευταίου έτους, δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε χρόνο παράδοσης από την ημέρα αποστολής του δέματος από την εταιρεία ταχυμεταφορών.

  • Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες αξίας 50,00€ και άνωΓια παράδοση σε δυσπρόσιτες περιοχές θα προηγηθεί επικοινωνία ανάλογα του όγκου του δέματος.
  • Εντός Αττικής έως και 2 κιλά τα έξοδα αποστολής είναι 1,90€.  Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 1,10 ευρώ / κιλό.
  • Εκτός Αττικής έως και 2 κιλά τα έξοδα αποστολής είναι 2,90€.  Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 1,30 / κιλό.
  • Παραλαβή από την έδρα μας, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για ημέρα και ώρα παραλαβής.
  • Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται «δυσπρόσιτες» από την εταιρεία ταχυμεταφορών, τα έξοδα αποστολής έως 2 κιλά για παράδοση «κατ’ οίκον» είναι 7,40€.  Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 1,30 / κιλό.
  • Στην περίπτωση ογκώδους δέματος, θα ενημερώνεστε ανάλογα για τα έξοδα αποστολής, πριν την ολοκλήρωση αυτής.
  • ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Το κόστος αντικαταβολής, το οποίο ανέρχεται στα 2,00€ δεν εκπίπτει στην περίπτωση της «δωρεάν αποστολής».

Ακύρωση Παραγγελίας
Σε περίπτωση που θα θέλατε την ακύρωση της παραγγελίας σας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε άμεσα ηλεκτρονικό μήνυμα στο contact@doroepiloges.gr και να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 6946007914.  Η ακύρωση μπορεί να γίνει μέχρι και πριν τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την ολοκλήρωση της αποστολής της παραγγελίας σας.