Τρόποι Αποστολής
Οι αποστολές των εμπορευμάτων γίνεται ανάλογα με τον όγκο, το βάρος τους και τον τόπο προορισμού τους, με εταιρίες ταχυμεταφορών και συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες σε όλη την Ελλάδα. Στην περίπτωση που κάποιος πελάτης έχει αποκλειστική συνεργασία με άλλον ταχυμεταφορέα μπορούμε κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας να αποστείλουμε τα προϊόντα με την εταιρία που επιθυμεί.

Μπορείτε να κάνετε και παραλαβή παραγγελίας από την έδρα μας, κατόπιν συννενόησης.
Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων μας ποικίλλει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα τους και υπολογίζεται σε 2-9 μέρες για όλη την Ελλάδα.

Κόστοι Αποστολής:

  • Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες αξίας Ευρώ 50,00 και άνωΓια παράδοση «κατ’ οίκον» σε δυσπρόσιτες περιοχές θα υπάρχει μερική χρέωση των εξόδων και θα προηγηθεί επικοινωνία.
  • Εντός Αττικής έως και 2 κιλά τα έξοδα αποστολής είναι Ευρώ 1,90.  Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 1,10 ευρώ / κιλό.
  • Εκτός Αττικής έως και 2 κιλά τα έξοδα αποστολής είναι Ευρώ 2,90.  Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 1,30 / κιλό.
  • Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται «δυσπρόσιτες» τα έξοδα αποστολής έως 2 κιλά για παραλαβή από τα γραφεία ταχυμεταφορών της ACSείναι Ευρώ 2,90.  Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 1,30 / κιλό.
  • Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται «δυσπρόσιτες» τα έξοδα αποστολής έως 2 κιλά για παράδοση «κατ’ οίκον» είναι Ευρώ 7,40.  Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 1,30 / κιλό.
  • ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Το κόστος αντικαταβολής, το οποίο ανέρχεται στα Ευρώ 2,50 δεν εκπίπτει στην περίπτωση της «δωρεάν αποστολής».

Ακύρωση Παραγγελίας
Το Doroepiloges.gr διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) που έχει ήδη καταχωρηθεί.

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο contact@doroepiloges.gr. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας.


Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στη σύγκριση προϊόντων!