Τρόποι Πληρωμής:

Η επιχείρηση μας, σας παρέχει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με όποιον από τους παρακάτω τρόπους σας εξυπηρετεί καλύτερα:

Α) Με αντικαταβολή.
Όταν παραλάβετε την παραγγελία σας πληρώνετε στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφοράς, το συνολικό κόστος με μετρητά.  Η αντικαταβολή ισχύει για συναλλαγές εντός Ελλάδας και έχει ένα επιπλέον κόστος Ευρώ.2,00 το οποίο δεν εκπίπτει σε περίπτωση "Δωρεάν αποστολής άνω των Ευρώ.50,00".

Β) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης.
Αφού καταθέσετε το ποσό που αντιστοιχεί για κάθε παραγγελία σας στον τραπεζικό λογαριασμό που θα επιλέξετε από το σύστημά μας, μας αποστέλλετε αντίγραφο της τραπεζικής εντολής με τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας σαν αιτιολογία στην απόδειξη κατάθεσης και εμείς θα ενημερωθούμε άμεσα από την τράπεζα ότι πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή και θα σας αποστείλουμε την παραγγελία σας.(Θα ενημερώνεστε για τα παραπάνω με σχετικό e-mail).

Γ) Μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας της Eurobank Εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.  Με την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και χωρίς τα επιπλέον έξοδα της αντικαταβολής.

Δ) Παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα.
Κάντε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και παραλάβετε τα προϊόντα σας από τα κεντρικά γραφεία μας.

Σ' αυτή την περίπτωση, και αν θέλετε η πληρωμή να γίνει με την παραλαβή, επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή.  Θα δείτε την χρέωση της αντικαταβολής 2,00 ευρώ στο σύνολο, αλλά δεν θα χρεωθεί κατά την παραλαβή.

Θα ενημερώνεστε για την παραλαβή τηλεφωνικά ή μέσω e-mail από το αρμόδιο τμήμα. (Καθημερινές από 10:00 - 17:00) στη Λασιθίου 17,Άγιος Δημήτριος ,17341, Αττική Τηλ: 694 6007914


Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στη σύγκριση προϊόντων!