Όροι Χρήσης - Επιστροφές  Γενικές Πληροφορίες

Σας καλωσορίζουμε στο Ηλεκτρονικό μας κατάστημα Doroepiloges.gr!

Η εταιρεία Doroepiloges με έδρα στην οδό Λασιθίου 17 στον Άγιο Δημήτριο 17341, Αθήνα, Αττικής. είναι στην διάθεση σας καθημερινά στο τηλέφωνο
210-9636339 (ώρες καταστημάτων) και μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@doroepiloges.gr!

Η προβολή, παρουσίαση, πώληση, μεταφορά-αποθήκευση, παράδοση και τυχόν επιστροφή των προϊόντων μας που προβάλλονται στην παρούσα ιστοσελίδα καθώς και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και η ασφάλεια των συναλλαγών σας διέπονται από τους παρόντες όρους χρήσης, τους οποίους σας καλούμε να διαβάσετε πριν από την πλοήγηση σας στο Doroepiloges.gr και την πραγματοποίηση των αγορών σας.

Η πλοήγησή σας στο Doroepiloges.gr καθώς και η πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής ή επικοινωνίας με την εταιρεία μας σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης από εσάς.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανανεώσει ή αναβαθμίσει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη/καταναλωτή/επισκέπτη/μέλους του Doroepiloges.gr (συνολικά ή διαζευκτικά):
α) μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων χρήσης,
β) μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου του Doroepiloges.gr και
γ) μέρος ή το σύνολο της εξωτερικής εμφάνισης (interface), της δομής ή της σύνθεσης (configuration) του Doroepiloges.gr καθώς και των τεχνικών του προδιαγραφών.

Επίσης η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη/καταναλωτή/επισκέπτη/μέλους του Doroepiloges.gr να ματαιώσει, να αναστείλει ή να τερματίσει τη λειτουργία του Doroepiloges.gr Ο χρήστης, καταναλωτής ή μέλος του Doroepiloges.g rαναγνωρίζει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλα τα ανωτέρω με μόνη την πλοήγηση ή και χρήση των υπηρεσιών του Doroepiloges.gr.


Το Doroepiloges.gr δεσμεύεται να προστατεύει την ιδιωτικότητα σας.

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα Doroepiloges.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία.

Προσωπικά δεδομένα χρειάζεται να μας δώσετε μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων, για την εκπλήρωσή της.
Το παρόν γνωστοποιεί ποιες πληροφορίες συλλέγουμε για εσάς, όταν επισκέπτεστε το Doroepiloges.gr και περιγράφει πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες.

Η πολιτική μας είναι να διατηρούμε τα στοιχεία που συλλέγουμε από το site μας απολύτως εμπιστευτικά και να τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για εσωτερικούς σκοπούς της εταιρίας.

Δεν μοιραζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες με οποιαδήποτε άλλο μέλος / όμιλο.

Χρήση των προσωπικών σας στοιχείων
Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε σε αυτό το Site θα χρησιμοποιηθούν για να διασφαλίσουμε τις υπηρεσίες που ζητήσατε. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να παρέχουμε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το προϊόν που χρησιμοποιείτε, συμπεριλαμβανομένων χρήσιμων ενημερώσεων και γνωστοποιήσεων.
Επιπλέον μπορεί να σας στείλουμε πληροφορίες για άλλα προϊόντα και άλλες υπηρεσίες του doroepiloges.gr

Τρόποι Πληρωμής
Η επιχείρηση μας, σας παρέχει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους:
Α) Με αντικαταβολή.
Όταν παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας εξοφλείτε στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφοράς με μετρητά και ισχύει για συναλλαγές εντός Ελλάδας.

Β) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης.
Αφού καταθέσετε το ποσό που αντιστοιχεί για κάθε παραγγελία σας στον τραπεζικό λογαριασμό που θα επιλέξετε από το σύστημά μας, μας αποστέλλετε αντίγραφο της τραπεζικής εντολής με τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας σαν αιτιολογία στην απόδειξη κατάθεσης και εμείς θα ενημερωθούμε άμεσα από την τράπεζα ότι πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή και θα σας αποστείλουμε την παραγγελία σας.(Θα ενημερώνεστε για τα παραπάνω με σχετικό e-mail).

Γ) Με χρήση του PayPal

Με τον λογαριασμό που διατηρείτε στην υπηρεσία του paypal απολαύστε τις αγορές σας στο doroepiloges.grεύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια.


Δ) Παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα.
Κάντε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και παραλάβετε τα προϊόντα σας από τα κεντρικά γραφεία μας. Θα ενημερώνεστε για την παραλαβή τηλεφωνικά ή μέσω e-mail από το αρμόδιο τμήμα. (Καθημερινές από 10:00 - 17:00) στη Λασιθίου 17,Άγιος Δημήτριος ,17341, Αττική Τηλ: 6973792786

Τρόποι αποστολής
Τα προϊόντα αποστέλοντα μέσω της FIS COURIER σε όλη την Ελλάδα με έλαχιστο κόστος μεταφορικών τα 3 ευρώ.

Δυνατότητα Επιστροφής
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, με την ίδια συσκευασία που σας παραδόθηκε, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε αποστείλετε μας e-mail στο contact@doroepiloges.gr ή ενημερώστε τηλεφωνικά στο 210-9633040 ή στο 6973792786.

Ερωτήσεις
Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με το παρόν ή ανησυχία σχετικά με τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας.

Αντιπετώπιση Παραπόνων
Εάν δεν μέινατε ευχαριστημένοι απο τις υπηρεσίες μας βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι στέλνοντας σχετική αναφορά στο contact@doroepiloges.gr!

 


Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στη σύγκριση προϊόντων!