Κατάλογος προϊόντων ανά προμηθευτή: MUCH TOYS

Η εταιρεία much με μια πολύχρονη πορεία στον χώρο ειδικεύεται στα λούτρινα – χνουδωτά αρκουδάκια με τεράστια ποικιλία , όπως αρκουδάκια Αγ. Βαλεντίνου , δώρα για άντρες , δώρα για γυναίκες , μωρά και βρέφη.


Στην ιδιαίτερη αισθητική των προϊόντων , προστέθηκε η χρήση νέων υλικών, υποαλλεργικών και συμβατά στους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς, φέρνοντας την επανάσταση ,καθώς τα αρκουδάκια ήταν πιο μαλακά και χνουδωτά και μπορούσαν να πλένονταιχωρίς να χαλάνε, προσφέροντας έτσι τις πιο τρυφερές αγκαλιές


Ολα τα προϊόντα που μας  αφορούν είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα από το Χημείο του Κράτους ότι ανταποκρίνονται πλήρως στις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ασφάλεια των υλικών που χρησιμοποιούνται καθώς και την ασφάλεια των επιμέρους κομματιών . (π.χ τα μάτια) . Χαρίστε λοιπόν  άφοβα στους φίλους σας το Αρκουδάκι της επιλογής σας!


  ΠΡΟΣΟΧΗ!


Το αρκουδάκι είναι ασφαλές για όλες τις ηλικίες. Παρακαλούμε αφαιρέστε όλα τα αξεσουάρ και τα ρούχα πριν το δώσετε σε παιδί κάτω τον 3 ετώνΔεν υπάρχουν προϊόντα για αυτόν τον προμηθευτή.

Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στη σύγκριση προϊόντων!